Pedofielen zijn watjes

Dannytjeuh

Ik stel me een pedofiel meestal voor als een vadsig oud geil mannetje. Hun zakken beladen met snoepjes om argeloze kindertjes mee te lokken. Ik zou niks liever willen dan dat die engerds voor altijd achter slot en grendel komen te zitten, waar ze onder de douche eens lekker anaal worden genomen door een Tokkietype of twee.

NBC Dateline heeft een televisieshow (To Catch a Predator) waar ze argeloze niets vermoedende geile bokken in de val laten lopen via allerlei chatrooms. De meesten komen dan na een meestal lange rit aan bij het "decoy house" , waar ze in plaats van de beloofde sex, recht in de handen lopen van reporter Chris Hansen. Die Chris Hansen heeft afgedrukte chatlogs en eventueel een aantal genante foto's bij zich.
Het idee dat ze op nationale televisie komen, heeft grappige reacties tot gevolg. Maar de hoofdzaak is : "they are busted". Na het interview worden ze braafjes door de politie in hechtenis genomen.

Neem nu een zak pop-corn ter hand en een large biertje en geniet vooral van deze gepwnde perverten.

Dit eerste filmpje is van een kerel die zoals afgesproken in de chatroom zich eerst volledig ontdeed van kledij en ander bedekkend materiaal voor hij het huis binnen kwam.

Ook een kerel met een laars fetisch

Zelfs een college teacher

Hier een compilatie van drie pwnd geile bokken


God, candy & Pool table sex

Too fast 4' yall

En nog eentje om het af te leren


Nu we het toch over pedofielen hebben, kan ik jullie even goed deze links ook nog meegeven.

Klappen voor Yvonne
Yvonne stopt ermee
Rectificatie van Yvonne van Hertum?
Ontmoeting met Yvonne van H.
Yvonne van H. en de Pedojacht