Albers: Varossieau-oh-oh

Googolplexian
Ook al ben je niet echt een fan van Formule 1 of autosport in het algemeen; tenzij je de afgelopen jaren onder een steen hebt geleefd zou de naam Christijan Albers een belletje moeten doen rinkelen.

"Yay, Albers!" of "Boeh, Albers" hoor ik velen nu denken. Ikzelf ben zeker geen fan van Albers...

De race-stijl van Albers past niet bij Spyker. Of je het daar nu wel of niet mee eens bent... we kunnen duidelijk zien dat zowel Spyker (met een Ferrari-motor, Gascoyne en Collis in de hoek) en Albers (altijd een net-niet-coureur, in mijn opzicht, maar wel een F1 coureur en er zijn er maar weinigen in NL die dat met hem delen).

Nu wil het feit dat een paar weken geleden de manager van de geplaagde Chris, Lodewijk Varossieau, stopte met dat wat hij hoorde te doen ... Chris managen. De timing is bijzonder te noemen...

Zeer recentelijk werd namelijk bekend dat het bedrijf dat ervoor zorgt dat Albers F1 kan rijden niet in staat is de sponsorgelden tot de benodigde hoogten te verziveren. Daardoor zegt Spyker nu: "Betalen of weg" tegen Albers.

Anyways... de exit van Varossieau lijkt extreem goed gepland en Albers zit -onder hoge druk- met de gebakken peren. De volgende F1-NL-coureur staat te trappelen om verder te gaan waar Albers faalt. Of die zal bezwijken onder de druk van een manager die je alleen laat met (voor hun doel) waardeloze sponsorcontracten?

Geen idee. Die volgende coureur krijgt waarschijnlijk veel betrouwbaardere financiele steun. Want wat ik nu wel weet en wat ik in het betreffende forum topic ook zei: "Die Varossieau heeft 't in deze downfall VEUL te makkelijk gehad. Opmerkelijk goed getimede exit, klootzak!"