Yvonne stopt ermee

Dirkh

Breaking news!
Nederland is weer een stukje onveiliger geworden. Kinderen kunnen de straat niet meer op en de pedofielen hebben weer vrij spel.
Na iets meer dan een jaar houdt Yvonne van H. op met bestaan. Ik schrijf het zo, want SKS was toch een beetje Yvonne van H. Of zoals ze zelf schrijft, het is "haar kindje".
Kijk, dat was nu een verkeerde woordkeuze Yvonne. Jij hebt namelijk jouw kindje gewoon verkracht, je kindje misbruikt voor eigen gewin.

Als het niet voor het geld is geweest, was het niet iets van zes ton, dan was het wel voor de publiciteit die je er mee hebt gehaald. Nooit, maar dan ook nooit zijn jouw intenties goed geweest.
Jij hebt alleen met je giechel op de buis gewild en de derde pagina van de krant willen halen.
Daar heb jij je site voor gebruikt en als dat nou het ergste was, nee je hebt mensen onherstelbaar beschadigd. Gewoon omdat JIJ zo met jouw naam bekendheid probeerde te verwerven. Helaas had je de kop niet mee en mocht je nog net niet met de Lama's meedoen.

Als jij met jouw "opsporingsmethode" denkt dat je de maatschappij een handje hebt geholpen, dan zit je er goed naast. Nee, ik ben blij dat je er mee kapt, misschien dat de mensen die het stokje overnemen wél weten hoe het moet. Pedojagen is een vak!

Vorig jaar dacht je nog, goh ik zit toch thuis, ik begin maar eens een site. Je koos een onderwerp die destijds "hot" was en hebt dit gebruikt. Nu zit je niet thuis en ben je ondergedoken. God mag weten waar, maar het zal wel bij je compaantje zijn. Hoe heet ie ook alweer, die ene van Zeikerdje... oh ja, advocaatje Matt Hoorn.
Samen kunnen jullie de centjes tellen en mijmeren over een leuke vakantie. Have fun!
Maar ook dit kan gelogen zijn, wat dat betreft ben je niet na je eerste leugen gestorven en zit je thuis te babbelen met je papegaai. Kan ie al "kiddyporn, kiddyporn, kiddyporn, lekkerrrrr" zeggen?

Yvonne van H. stopt er dus mee en dat heeft ze via de pers naar buiten gebracht, het AD mocht trots het regionale nieuwtje brengen. Al vingerend zal ze de reacties op het forum gelezen hebben, het zijn er nogal wat.
Amper drie maanden geleden heb je al een aantal klappen gehad (of je bent tegen een keukenkastje aan gelopen) en vertelde je dat je nooit zou stoppen.  Wie weet zien we je wel weer ergens verschijnen. Komende zaterdag zou je nog een pedofiel ontmaskeren. Jammer dat je nu net moest besluiten om te stoppen, net nu je de wereld zou behoeden van de ondergang en die smerige pedo over zou leveren aan de politie. Je zal er wel kapot van zijn. Of was die ontmoeting niet echt gepland, maar kwam je hier maar mee op de proppen om te laten zien hoe goed je was.

Nou Yvonne, ik wens je het allerbeste toe, echt waar. Rust zacht. Oh, en mocht je je gaan vervelen, op de weblog van FOK! zoeken we nog mensen met grootheidswaanzin. Mail me maar even.

Mocht je nog niet weten wie of wat Yvonne van H. is, hier een overzichtje:
Yvonne van H. en de Pedojacht.
Klappen voor Yvonne.
BOA gaat met Yvonne op pedojacht.
Ontmoeting met Yvonne van H.