Monkey Business 3

Lody (Mister_Monkeyman)

Tsja, breezers en burgers he! Ik ga zo naar de film, dus voor de verandering geen preek van mij erbij!

Edit: Helaas! Toch een preek erbij, want dat geeft de strip een diepere lading... Enfin, de meeste mensen kennen wel de breezersletjes. Minderjarige alcoholisten die seks als een betaalmiddel zien. Broodje aap? Nee, de berichten liegen er niet om. Sinds Paris Hilton alle aandacht krijg van de wereld (33 berichten de afgelopen half jaar over haar, dit slechts van FOK!) dankzij haar Stupid Spoiled Whore gedrag, is de revolutie bezig. De revolutie van de bimbo. Na het lezen van enkele artikelen in HP de Tijd, Vrij Nederland en Elsevier over deze gebeurtenis, leek het me tijd om mijn mening over alles te geven. Over de zogenaamde "vrije vrouwen" die aan cardio striptease doen. In elk artikel komt het boek Female Chauvinist Pigs naar voren. Vrouwen zijn geobsedeerd geraakt om hun lichaam. Steeds meer jonge vrouwen ondergaan plastisch chirurgie, zelfs als dat al helemaal niet nodig is. Wedstrijden waarin hoerig gedrag wordt beloond, met opknapbeurten.

Ja mijn beste mensen, de seksuele revolutie van de jaren '70 heeft inderdaad een hoop taboes doorgebroken, zoals homoseksualiteit. Sommigen mensen beweren dat we zijn doorgeschoten, andere zeggen dat we niet zo bekrompen moeten zijn.

Mijn mening? Ik ben van mening dat we inderdaad zijn doorgeschoten, dat seks inderdaad dankzij onze materialistische samenleving een product is geworden. Sex sells, inderdaad. Voor een hamburger en een breezer kun je al seks hebben met een minderjarige, sexfeestjes waar je wakker wordt met niet alleen een kater, maar ook met HIV. Lang leve de revolutie! Dood aan romantiek en intimiteit!

(Gelukkig kan ik er nog om lachen)

De film was overigens bagger