Jaap, de dikke pad.

GI
Ik ben na de verschillende Big Brothers, bussen, Jan Smits, BZN verhalen en andere ongein eigenlijk wel een beetje klaar met de "Real Life Soaps". FOK! heeft nog een forum over De Gouden Kooi, daar wil ik nog wel eens rondneuzen om mijn mening over de "RLS" programma's te bevestigen.

In diezelfde gouden kooi heb ik zowaar iets gevonden wat ik niet zou verwachten. Beelden die mijn zieke geest volledig doodslaan. Beelden die ik nooit heb willen zien en beelden waarvan ik wou dat ik ze nooit had gezien.

Dit moet ik natuurlijk met jullie delen. Enige uitleg voordat ik een linkje naar de beelden neerzet. Er is een nieuwe bewoner, Jaap. Jaap is een corpsbal van de bovenste plank en Jaap heeft nogal last van wat overgewicht. Jaap doet de dingen die hij in het dagelijkse leven ook doet maar Jaap vergeet daarbij even dat hij via het internet te volgen is. Jaap vergeet ook dat het naakt rondwaggelen dan door mensen met een zieke geest vastgelegd wordt. Ook de momenten dat je naakte 200+ kilo uit bad tilt en op de grond neer laat ploffen en je edele delen verstopt met een champagne koeler.

Misschien niet helemaal SFW die plaatjes, maar waarom klik je dan ook na mijn omschrijving