Top of Flop: Black Shoes

Constantijn (FdBeer)
Vorige week hadden we opnieuw een unanieme uitslag: "Pictures" van Sia is een flop, dus.. Karstman verwoordde jullie mening nog het meest treffend: "ze zeurt een beetje.... normaal houd ik wel van een beetje zeurderig zingende dames maar dit werd al snel vervelend..".

We hebben er weer eentje voor jullie.

Maak kennis met The Films, een Amerikaanse band uit Charleston, South Carolina. The Films bestaat uit vier heren: Michael, Kenneth, Jake en Adam. Ze kennen elkaar al van de middelbare school, maar ze spelen pas drie jaar samen. Afgelopen jaar jaar waren ze op hun Europese tour het voorprogramma van The Kooks. Hun nieuwe album "Don't Dance Rattlesnake" komt in februari uit. De eerste single van deze CD wordt "Black Shoes".

Twinky is wel positief over dit nummer: "Oh, die vind ik echt heel leuk. Het heeft boybandhitjepotentie, maar ondertussen ook nčt wat meer dan dat, ook door de leuke clip. Het muziekje is een beetje Green Day achtig.".

Ik vind het ook zeer goed. Maar ja, over smaak valt gelukkig te twisten. Daarom aan jullie de vraag: Is het een top of een flop?