Wat is Dit: Het einde

Dave (RealBizkit666)
Zoals jullie wellicht weten is binnenkort het einde van het jaar. Daarmee komt natuurlijk ook een einde aan het 'Wat is Dit'-jaar. We kunnen jullie in ieder geval al mede delen dat er meer dan 200 verschillende users punten hebben verzameld.

Na de huidige opgave (73), komen er nog 2 opgaves. Dus een opgave die op Maandag 25 december 12.00 begint, en eentje die op Donderdag 28 December om 20.00 begint. In totaal zijn er dus nog maximaal 18 punten te behalen.

Dit wil zeggen dat er nog 2 personen gaan strijden voor de jaarprijs. Dit is namelijk JtS (96 punten) en FOKKER007 (87 punten). In de prijs voor het kwartaal zijn er nog een 15-tal mensen die hier nog aanspraak op maken. We wensen jullie nog heel veel succes met de laatste loodjes van dit jaar.

De prijzen
Voor de jaarprijs iBOOD zo vriendelijk geweest om een mooie prijs ter beschikking te stellen:
Portable DVD-speler - Een leuke gadget waarmee je overal en altijd je DVD's kan bekijken.


iBOOD.com - afkorting voor internet's best online offer daily - zet elke dag om middernacht één nieuwe aanbieding online. In de volgende 24 uur kan jij deze aanbieding bestellen. De keuze is simpel, je neemt hem of je neemt hem niet!

Voor kwartaal 4 (dus de periode tot en met 31 December) is MSI zo vriendelijk geweest om een mooie prijs ter beschikking te stellen:
MSI Megaplayer P640 - Een super trendy, stijlvolle functionele MSI MP3 speler. Met: 1,8" CSTN Display, 8GB HD Opslagcapaciteit, MP3/WMA, Foto browsing & M-JPEG Playback, CD direct opnemen, Supports 2.0 High Speed, Oplaadbare Li-ion batterij, SRS WOW Sound.