Did someone call cuntwhore?

Maarten (Mannee)
Het zijn van die kleine dingetjes waaraan je in Nederland merkt dat er wat is veranderd. Treinen worden stopgezet, vliegtuigen moeten terug naar Schiphol, maar slechts een enkele keer zijn we echt een gevaarlijke terrorist op het spoor. Het zal de komende jaren, misschien wel tientallen jaren wel zo blijven, de wereld in de greep van de gereguleerde angst.

Ja gereguleerde angst, want het is duidelijk dat alles wordt aangestuurd door trekpop Bush en consorten. Het is zeker geen toeval dat vlak voor de vijfde verjaardag van 9/11 'bekend wordt' dat de Verenigde Staten al twee jaar lang het spoor van Bin Laden volledig kwijt zijn. Doet het natuurlijk goed allemaal en geeft ongetwijfeld een nieuwe impuls aan de financieringsmogelijkheden van Bush. Dat de man achter de aanslag nog vrij rondloopt, biedt op deze manier steeds nieuwe kansen. Het zou me niet verbazen wanneer binnenkort 'bekend wordt' dat Bin Laden in Iran zit. Goed excuus om daar ook eens te gaan rondneuzen.

Zolang je de legende maar levend houdt. Alleen de legende natuurlijk, want Bin Laden zelf is dood en de Amerikaanse Inlichtingendienst weet dat. Of hij is niet dood, maar de Amerikaanse Inlichtingendienst weet precies waar hij zit. Dat laatste is misschien nog wel logischer, want daarmee kan je zijn dood of zijn vangst mooi 'timen' op een handig moment...