Andershandigdag!

Dirkh
Morgen (zaterdag 22 juli) is het Andershandigdag. Je weet wel, de dag dat je met links moet rukken in plaats van met rechts. Ook als je morgenochtend bij de AH vakken staat te vullen kom je er niet onder uit, je moet je andere handje gebruiken...

Morgen willen we alleen stuntelende mensen zien. Een hele dag lang! Bij alles wat je doet!

Wat is AHD precies vraag je je af?

quote:
Q: Maar...wanneer gaat AHD precies in? Hoe lang gaan we het doen? Sta ik niet compleet voor lul als ik opeens alles met rechts/links* doe?

A: Vanaf het tijdstip dat je morgen (zaterdag) wakker wordt. Probeer alle dingen die je normaal met je 'gewone hand' deed nu met je 'andershand' te doen.
Het duurt een hele dag, oftewel tot zondagmorgen. Daarna kunnen we kijken of iedereen wel de gehele dag andershandig was of dat sommigen het wel eens vergaten. Ook kunnen we kijken hoe onze omgeving reageerde op AHD (dat wil zeggen: als je het ze niet hebt verteld). Valt het ze op dat je voor een dag alles opeens met links/rechts* doet of merken ze het niet eens? Hoe ging het met je 'andershand'? Kon je alles even makkelijk doen of had je met sommige dingen (schaar, blikopener, etc...) meer moeite? Enfin, dat is iets om het morgen over te hebben!

Ook voor de reacties op de weblog, verwachten we alleen maar typefouten. Als je niest, dan graag met je rechterhand voor je mond. Want handenschudden gaat alleen nog maar met links.

Wat gaat er bij jou gebeuren als je alles met je andere hand moet doen? Morgen is het Andershandigdag dus Fok!kers doe mee, en bedenk: links is rechts en rechts is links... en houdt pleisters bij de hand!