AnthonyZeus

Rick (rickmans)
Maak kennis met FOK!ker AnthonyZeus. Pro-Wrestler van beroep en tevens een 19-jarig ex-werknemertje bij een niet nader te noemen bedrijf. Een 33-jarige MILF zorgde ervoor dat Anthony er met nóg meer plezier werkte. Want wat was het geval? Deze moeder geilde op hem en dat stak ze niet onder stoelen of banken.

En hoewel Anthony vaak de gelegenheid had om haar eens flink uit te wonen (lees: in de lift, op kantoor, in de pauze, in de Amsterdamse bossen...), greep hij pas gisteravond zijn kans. Bij haar thuis welteverstaan. Daar werd ze genomen als/door een beest:

quote:
Op donderdag 20 juli 2006 19:56 schreef AnthonyZeus het volgende:
ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Ik heb haar HELEMAAL de tyfus in geneukt...een 33 jarige vrouw met veel ervaring...alleen weinig goede sex partners...BRILJANT! Ze kreunde: BEEST!! Hoe kan jij zo goed neuken voor een 19-jarige!!!

Ik zal zometeen de foto's ff sturen...Heb niets gemaakt tijdens het neuken, maar wel nadat we de douche uit stapten...paar mooie dingen gefilmd

Ondertussen hebben verschillende weblogs (waaronder GS, VK en Zaanzone) de hype opgepikt die ontstond op FOK! (waar anders?)

Overigens is AnthonyZeus echt niet heel kieskeurig en al op zoek naar een volgend gewillig slachtoffer:

quote:
Op woensdag 19 juli 2006 14:47 schreef AnthonyZeus het volgende:

[..]

Ow...mevrouw wil ook geneukt worden? Is niet erg hoor, 16/17jarigen pak ik ook.

Met dank aan Bupatih voor alle tekst.