Wat is Dit: Opgave 32 - Uitslag

Dave (RealBizkit666)
Ook deze opgave is wederom in drie ronden geraden worden. Het plaatje wat in deze derde ronde stond werd als eerste geraden door MoHaa, niet verrassend voor de meeste mensen, en sleept de 6 punten binnen. Op dit antwoord zijn natuurlijk heel veel lifters, 38 om precies te zijn en deze krijgen natuurlijk 3 punten. Ook zijn er nog twee mensen die 2 punten krijgen, dit zijn Kramark en Bierbroeder.

Naast de punten hebben we ook weer een aantal diskwalificaties deze opgave. Naast Druus en Alias uit opgave 17 worden er nu TropicalAngel en Axel16 aan toegevoegd.

De tussenstand site kunnen jullie wel bekijken maar deze zal voorlopig niet geupdate worden. Totdat hier een andere oplossing voor is, is er een 'Excel'-bestand waar de scores in staan. Dit kun je hier vinden. Een korte samenvatting voor de mensen die geen zin hebben om te kijken: In de kwartaalstand gaat Lode nog steeds aan kop met 27 punten. In de jaarstand doet JtS het nog steeds het beste met 48 punten.

De prijzen
Voor kwartaal 2 (dus de periode tot en met 1 juli) is X-toys zo vriendelijk geweest om een mooi prijzenpakket ter beschikking te stellen. Dit prijzenpakket bestaat uit:
A Thousand And One Nights (massage sampler)
Buzz Off Finger Vibrating Keychain (vibrerende sleutelhanger)
Erotic Dice Glow in the Dark


Naast dat X-toys.nl de prijzen ter beschikking stelt hebben zij ook een speciale aktie voor FOK!kers: Als je bij je bestelling de kortingscode 193466 invult krijg je € 2,50 korting bij een besteding van 25 euro of meer.

De oplossing: Gevarendriehoek

Tot WiD.