Wat is Dit: Opgave 28 - Uitslag

Dave (RealBizkit666)
Nadat de afgelopen vier opgaves in drie ronden zijn geraden hadden jullie voor deze opgave maar één ronde nodig. MoHaa is degene die 6 punten binnensleept en op zijn antwoord zijn negen lifters en deze krijgen 3 punten, namelijk: FOKKER007, JtS, Lode, natedanielz, Sandor_Rebel, singlemetkids, victoryismine, Viper2k1 en welpje20.

De tussenstand site kunnen jullie wel bekijken maar deze zal voorlopig niet geupdate worden. Totdat hier een andere oplossing voor is, is er een 'Excel'-bestand waar de scores in staan. Dit kun je hier vinden. Een korte samenvatting voor de mensen die geen zin hebben om te kijken: In de kwartaalstand is iets vreemds aan de hand, hier staan namelijk twee mensen bovenaan met 24 punten, namelijk JtS en singlemetkids, maar aangezien JtS niet mag meedoen voor deze prijs en singlemetkids geen aanspraak wilt maken op de prijs, is er één persoon die met 21 punten voor de kwartaalprijs 'bovenaan' staat, namelijk: Lode. In de stand om de jaarprijs gaat JtS nog steeds aan de leiding met 42 punten.

De prijzen
Voor kwartaal 2 (dus de periode tot en met 1 juli) is X-toys zo vriendelijk geweest om een mooi prijzenpakket ter beschikking te stellen. Dit prijzenpakket bestaat uit:
A Thousand And One Nights (massage sampler)
Buzz Off Finger Vibrating Keychain (vibrerende sleutelhanger)
Erotic Dice Glow in the Dark


Naast dat X-toys.nl de prijzen ter beschikking stelt hebben zij ook een speciale aktie voor FOK!kers: Als je bij je bestelling de kortingscode 193466 invult krijg je € 2,50 korting bij een besteding van 25 euro of meer.

De oplossing: Messenblok

Tot WiD.