Nog meer linkjes uit de submit

Robert (RRRobert)
Sommige FOK!kers zijn erg bescheiden. Die zijn ons terwille door een mooie verzameling linkjes in onze submit te gooien, zonder daarbij ingelogd te zijn. Zo stuurde één anoniem gebleven FOK!ker een handvol linkjes, waaronder naar de site Pimp My Snack - een site met allemaal gigantisch uitvergrootte versies van alledaags snoepgoed, zelf gemaakt en dus mèt recepturen en foto's! Check bijvoorbeeld eens deze reuze M&M, of mijn persoonlijke favoriet, de giant After Eight!

Diezelfde anonieme user vroeg ons tevens de aandacht te vestigen op de weblog van filmcriticus Robert Ebert, die op zijn site een prachtige 101 Movies you must see before you die-lijst heeft samen gesteld. De lijst is inmiddels al weer uitgebreid tot 102 films en bij iedere film, regisseur, acteur en noem maar op vind je wel een uitgebreide recensie, review of voetnoot. Allemaal niet zo zakelijk als bijv. IMDB.com, maar zeker wel verhelderend en verfrissend.

Tot slot dienden we onze aandacht ook nog eens te vestigen op een virtuele muur. Een kunstproject waarbij een camera, een projector en een pc met slimme software z'n omgeving weergeeft in een soort van bakstenenmotief. Zie het maar als de ministek-portretten van de 21ste eeuw. Erg cool.