Wat is Dit: Opgave 16 - Uitslag

Dave (RealBizkit666)
quote:
Op 25-04-2006 @ 16:58 schreef bug2000 het volgende:
HM, dit is een CT-scanner volgens mij. Een MRI-scanner is meer zo'n tunnel dacht ik, dit is eerder een ring.
En met die uitspraak is bug2000 ook degene die als eerste het goede antwoord gaf. Het is dus inderdaad een CT-scanner (of CAT-scanner) en geen MRI-scanner. Het verschil tussen deze twee is inderdaad dat de CT-scanner een ring heeft en de MRI-scanner een tunnel. Op het antwoord van bug2000 hebben acht mensen gelift en dit zijn: Singlemetkids, cw2cu, filmfreek, MilanvanEck, Xtr3me, Smartguy, Gerjo en Druus.

De tussenstand site werkt ondertussen ook weer. Een korte samenvatting voor de mensen die geen zin hebben om te kijken: In de stand voor het einde van het jaar gaan drie mensen aan de leiding met 18 punten en dat zijn: singlemetkids, Charrel en JtS. In de stand van dit kwartaal zijn het zes mensen die aan de leiding gaan met 6 punten namelijk: singlemetkids, Bafnek, zjosken, pbouwen, E-Jungle en bug2000.

De volgende ronde zal donderdagavond tegen 20:00 starten, als alles goed gaat.

De prijzen
Voor kwartaal 2 (dus de periode tot en met 1 juli) is X-toys zo vriendelijk geweest om een mooi prijzenpakket ter beschikking te stellen. Dit prijzenpakket bestaat uit:
A Thousand And One Nights (massage sampler)
Buzz Off Finger Vibrating Keychain (vibrerende sleutelhanger)
Erotic Dice Glow in the Dark


Naast dat X-toys.nl de prijzen ter beschikking stelt hebben zij ook een speciale aktie voor FOK!kers: Als je bij je bestelling de kortingscode 193466 invult krijg je € 2,50 korting bij een besteding van 25 euro of meer.

De oplossing: CT-scanner

Tot donderdag, tot WiD.