Riep daar iemand kuthoer?

Maarten (Mannee)
Nederland blijft toch een merkwaardig land. Hebben we een keer drie echte randdebielen helden die een terroristische aanslag weten te vermijden, komt er slecht een piepklein berichtje in de krant.

Met gevaar voor eigen leven hebben afgelopen woensdagavond twee conducteurs en een agente van de spoorwegpolitie voorkomen dat de 41-jarige Hossein Ghazi een wortel at ehhh de slimste route naar huis nam ehhh rondbazuinde dat hij nederlander is ehhh natuurlijk een aanslag op Schiphol ging plegen!!!

Quasi onopvallend stond (dat was al verdacht want er was geen plek om te zitten) Hossein in de trein van Leiden naar Schiphol een wortel (ook verdacht, want waarom geen appel?) te eten. De dappere spoorwegbeambten hadden natuurlijk direct door dat er iets niet in de haak was. Uit nader onderzoek bleek dat Hossein gewoon naar huis ging een heel verdachte route naar Eindhoven nam, namelijk vanaf Leiden via Schiphol (Aanslag! Aanslag! Aanslag!).

Toen Hossein daarna desgevraagd ook nog eens zei dat hij uit Nederland kwam was het duidelijk voor onze helden. Dit moest een terorrist zijn, want als je slechts elf jaar genaturaliseerd bent dan ben je natuurlijk geen Nederlander. Hossein werd dus direct afgevoerd en in een cel van de spoorwegpolitie op Schiphol opgesloten.

Zo zie je maar, het is goed dat er nog oplettende mensen zijn! Oké, de officier van justitie liet Hossein direct weer vrij maar toch....