Tara Reid

Dave (RealBizkit666)
De mooie blonde Tara wordt op 8 november 1975 in het dorpje Wyckoff New Jersey, geboren. Alhoewel ze de looks van een 'All American Girl' heeft, is er toch iets dat haar heel speciaal maakt. Wat haar uiterlijk zo herkenbaar doch uniek maakt, is dat Tara Iers, Itailaans, Frans, Hongaars en Engels bloed door haar aderen heeft stromen. Toch niet zo 'All American' dus. Dat unieke gezichtje kan de rest van de wereldbevolking natuurlijk niet worden onthouden. Op 6-jarige leeftijd maakt ze haar debuut in het spelletjesprogramma 'Child's Play'. Daarna is ze te zien in verscheidene commercials. Het is dus al vroeg duidelijk dat Tara actrice gaat worden. Om dat ook werkelijk te bereiken, schrijft ze zich in op de 'Profesional Children's School' in New York. Ze zit in de klas bij onder andere Sarah Michelle Gellar, Jerry O'Connel en Macaulay Culkin. Een veelbelovend klasje dus.

Langzaam maar zeker beginnen de rollen dan binnen te komen. Allereerst verovert ze gastrollen in onder andere 'Saved By The Bell; The New Class' en 'Days of Our Lives'. Haar ster rijst snel. In 1998 breekt ze door met haar rol in de film 'The Big Lebowski' (1998). In datzelfde jaar overtuigt ze iedereen met haar grote rol in 'Urban Legend'. Daarna volgen films als 'Body Shots' (1999), 'American Pie 1 & 2' (1999/2001), 'Cruel Intensions '(1999), 'Van Wilder' (2002), 'My Boss's Daughter' (2003) en 'Alone in the Dark' (2004). Dit jaar (2006) zullen nog twee films in de bioscoop verschijenen waarin ze ook te zien is. Deze films zijn 'Incubus' en 'Land of Canaan'.

Op privégebied kent Tara een enorme tegenslag. In 2000 ontmoet Tara MTV-vj Carson Daly. De twee zijn tot over hun oren verliefd en verloven zich later dat jaar. Helaas kent de verloving geen gelukkig vervolg, want het jaar daarop wordt de relatie verbroken. Tara is er kapot van en valt ten slachtoffer aan de eetziekte annorexia. Tijdens de opnames van 'American Pie 2' is een sterk verzwakte Tara te zien. Gelukkig is ze sterk genoeg om terug te vechten en nu staat ze weer met heel veel plezier de sterren van de hemel te acteren!