Adje en carnaval

Redactie FOK!frontpage
Adje werd wereldberoemd in Nederland door zijn samenspel met Paul de Leeuw in het programma Mooi weer De Leeuw. Door sommigen al snel ontmaskert als acteur Arijan van Bavel, door anderen lange tijd omarmt als het typetje dat Arijan speelde. Hij mocht keer op keer terugkomen in het programma en zette daar vaak hilarische scene's neer. Bij zang viel hij echter al snel door de mand.

Arijan van Bavel maakt deel uit van De Zingende Decoupeerzaag, een carnavalsgroep uit Budel. Met zijn populariteit in zijn achterzak (hij won de Barend en Van Dorp Trofee) kon hij mooi zijn carnavalskraker Boem is ho, tuut tuut promoten. Inmiddels al doorgedrongen tot nummer 27 in de single top 100 en met carnaval op komt zal dat waarschijnlijk alleen nog maar meer gaan worden. Een eendagsvlieg die het bijzonder slim heeft aangepakt, al zal hij nooit meer ergens serieus aan de bak kunnen als niet zijnde Adje...

Buiten bovenstaande te downloaden nummer vind je hier en hier fanpages, schijnt dit zijn eigen webspace te zijn (alleen voor IE geschikt) en staat hier nog een mooi overzicht van vanalles waar Adje mee gescoord heeft. Ik vraag me af hoe lang het duurt voor we hem onder de categorie Schnappi das kleine Krokodil kunnen scharen.

O, en vinden jullie hem niet ook sprekend op Napoleon Dynamite lijken?