De Mol

vw_caddy
Allereerst mijn persoonlijke mening: Talpa is bagger, het stelt geen fluit voor en de hoge marktaandelen worden alleen maar gehaald met voetbal. Vanmorgen kon ik mijn lach dan ook niet onderdrukken toen ik las dat Jack Spijkerman afscheid neemt van het programma 'Café De Sport'.

Wie het programma heeft gevolgd zal tot dezelfde conclusie komen dat er geen chemie was tussen Humberto Tan en 'Cheque' Spijkerman. De serieuze journalist Tan, en Spijkerman, die zijn grappen die vroeger bij de VARA gemaakt zijn nog even herkauwt. De andere programma's van Talpa scoren ook allesbehalve goed. Het 'nieuwsprogramma' NSE leek voor de start een kans van slagen te hebben, maar zet er dan geen graftak (lees: Harmke Pijpers) neer.

De enige avond waarop Talpa goed draait is de zondagavond. Het TROS-gezicht Linda de Mol doet op die avond goed haar trucje, en Wilfred Genee lult samen met Ruud Gullit de wedstrijden aan elkaar voor twee miljoen kijkers. Maar het uitzenden van homevideo's rond 18:00 uur getuigt dan weer van minachting voor de kijker. Homevideo's kijken wij wel bij SBS6.