[upd] We hebben gewonnen!!!

Maarten (Mannee)
We hebben er inmiddels al een paar keer aandacht aan besteed, maar het blijft toch wel geinig die verkiezing van het woord van het jaar.

Vorig weekend was er al een blogje van Silmarwen met een oproep om te stemmen op het woord 'kankerkachel' en gisteren spuwde Danny nog even zijn gal over het feit dat 'kankerkachel' uit de lijst was verwijderd.

Inmiddels waren er weer twee woorden aan de lijst toegevoegd: 'stervende-hoeren-kankerkachel' en 'kuthoer', maar helaas zijn deze ook weer verwijderd door de waardeloze redactie...

Goed, kennelijk zijn deze woorden te grof voor de dames en heren van de 'Woord van het Jaar'-site. We bedenken dus maar iets anders dat wel door de beugel kan want 'Bandstemmen' op 1 is natuurlijk ook maar matig. Zojuist dus toegevoegd het woord: 'genverbrander', ontdekt door onze meesteroplichter Robbert van den Broeke. Laten we eens zien of dit woord dan wel akkoord wordt bevonden.

We hebben gewonnen met 'genverbrander'!

UPDATE: De redactie van het 'Het Woord van het Jaar 2005' feliciteert op haar site FOK.nl met een fraai staaltje internetdemocratie.

Aan het woord van het jaar is een prijs verbonden dus stem allemaal nog even en reageer in dit blogje. Wanneer we inderdaad winnen dan wordt de prijs verloot onder mensen die gereageerd hebben op dit blogje.

(FOK! Crew uitgezonderd)