Smoorverliefd

Maarten (Mannee)
Het heeft deze keer even geduurd, maar hier is dan toch de terugblik op de laatste Idols-auditie. Met de auditie van Fokker TommyKnocker84 vorige week leken we een historisch dieptepunt te hebben bereikt, maar toch kan het nog altijd erger.

Deze keer zat het dieptepunt echter niet in het zingen van kandidate Rafaella, maar in iets heel anders. Deze schattige 22-jarige dame bekende namelijk dat ze verliefd is op.....
Henk-Jan Smits! Typisch gevalletje van "Liefde maakt blind", zullen we maar zeggen.

Verder was deze aflevering van Idols weer een herhaling van zetten met veel lachwekkende optredens. Omdat ik de afgelopen weken voornamelijk slechte audities heb genoemd in mijn blogjes, nu even een aantal echte kanshebbers zoals:

- De Nederlandse Michael Jackson: Ronnie!

- De nieuwe Gerard Joling: Thomas!

Oké erg flauw natuurlijk. Toch nog ééntje die wel een goede auditie deed, ondanks dat er onlangs een caravan op haar voet was gevallen: Ariel. Ook nog gewoon een leuke meid en niet zo'n overdreven geval.

En voor alle audities van deze aflevering van Idols klik je natuurlijk hier.

Dit was overigens voorlopig het laatste Idols-blogje aangezien de audities zijn afgelopen en ik niet verwacht dat het serieuze gedeelte iemand zal boeien.