Gemengd douchen

Maarten (Mannee)
Dat Amerikanen vreemd zijn is niet echt nieuws zou je zo zeggen, maar er kwamen weer een aantal opmerkelijke berichten overwaaien uit de US. We wisten natuurlijk al dat er een man was gearresteerd, vanwege het gebruiken van de vrouwendouche in Texas A&M University.Heel kinderachtig, want dat was gewoon een transseksueel die nog niet was omgebouwd.

Inmiddels is hij / zij gelukkig weer vrijgelaten maar voor de vrouwendouches staat nu een rij van een paar honderd mannen, die claimen dat ze best naar binnen mogen omdat ze binnenkort ook zullen worden omgebouwd.

Verder blijken tieners op zeer jonge leeftijd al te worden gewaarschuwd voor alcohol in het verkeer, er zijn zelfs heuse cursussen voor. Wel lullig als dan de verkeerde foto's worden getoond. Waarom kinderen van 12 al een anti-alcohol cursus krijgen is mij overigens WEL duidelijk.

Verder kreeg de net niet gouverneur van California (en pornoster) Mary Carey een voorwaardelijke straf opgelegd. Ze was gearresteerd vanwege een stripact in een stripbar. Ja hallo, waarom heet het dan stripbar als dat niet is toegestaan?

Oh, ja de eenzame perverseling die de foto bij dit blogje iets duidelijker wil zien, klikt even hier.