HoT ShiT - Part Dix

Dave (RealBizkit666)
Hamster
Wat gebeurd er in de dierenzaak als deze gesloten is. Dat zullen we naar alle waarschijnlijkheid nooit te weten komen aangezien er nooit iemand binnen zal zijn als de winkel gesloten is. Het animatiefilmpje geeft wel een klein beetje een idee wat er zoal gebeurd als er niemand in de buurt is en dan is het de hamster die alles leid.

Vliegen
Een eendagsvlieg heeft een kort leven. Het advies van een oude vlieg aan een jonge vlieg is het volgende: "Ik ben 24 uur geleden geboren en heb mijn leven verspeeld, wordt niet hetzelfde als mij". Zelfs vliegen hebben dus een leven en wat een vlieg zoals in zijn leven doet is beter dan het leven van de meeste mensen onder ons.

Haten
Een gehate baas is hier in Nederland een bekend fenomeen. Hij zal altijd meer verdienen dan jij en bovendien moet je ook nog altijd naar hem luisteren terwijl je dat helemaal niet wilt. Toch moet je je altijd beheersen tegenover hem want anders kun je ontslagen worden, maar zou de man in het filmpje daar nog aan gedacht hebben?

Ongeluk
We hebben vroeger geleerd gekregen dat we niet sterker zijn dan een auto. Toch zijn er nog altijd veel mensen die denken van wel en gewoon zonder te kijken de weg oplopen en dan ook nog vreemd opkijken als een auto hard in de remmen moet. Het vrouwtje in het volgende filmpje dacht ook dat ze sterker was dan de auto en de aanrijding wordt werkelijkheid, maar dan? Zijn we dan toch sterker dan auto's?

Webserver
De server van FOK! had ons weer 2 keer in de steek gelaten de afgelopen week. Er moet toch zeker wel een oplossing zijn om deze downtime eens goed tegen te kunnen gaan. Die oplossing is er! Je koopt gewoon geen kant en klare server, maar je zet er gewoon eentje zelf in elkaar.