Elf Fantasy Fair 2005!!oneone11

Jelmer (nietzman)
Lachen om andere mensen is gezond. Dus laten we vandaag maar eens een kijkje nemen in de fotogallerijen van de Elf Fantasy Fair 2005.

Ook dit jaar waren Indlin en Explon van de partij om toezicht te houden op het Oud-Heidensch nerdjedoden, iets wat een groot deel van de deelnemers weinig meer verbaasde.

Ook het Elvenschieten en ook het populaire corsetpassen waren weer een populair onderdeel van de Olympische Heksenspelen, maar omdat Inwinyàre Aranel telkens op de verkeerde Ork mikte, gingen Galadriel en haar metgezel Gaela lachend de finale tegemoed.

De Dorpsgek zorgde voor het nodige vermaak, samen met een of andere Gay versie van Edward Scissorhands, en verder stikte het er van de dode Gothics, met speciale dank aan de dood die een gaatje in zijn agenda vrij vond om ook te komen crashen. (Hij kwam voor de Ola ijsjes.)

Horbor, de vliegende trol was ook weer van de partij, net als Ridder Lancelot. en Prinses Leila. De gelaarsde kat nam nog een kijkje en de kienders konden zich vermaken door een stenen monster dood te schoppen. Als hoogtepunt van de dag kon je ook nog eens met een heuse neger op de foto.

En natuurlijk is geen enkele Fantasy Fair compleet zonder een heerlijk stukje dierenmishandeling, en ook de jeugd werd vrolijk uitgebuit.

Kijk, fotoalbums. Welke vind jij het mooist?