HoT ShiT - Part Trois

Dave (RealBizkit666)
Hondentong
Er is wetenschappelijk bewezen dat de tong van een hond schoner is dan een pas gewassen vaatdoek. Nu klinkt dat natuurlijk heel erg raar in de oren want je weet nooit waar hij geweest is met die tong. En na het zien van dit filmpje weet je wel beter dan al die zogenaamde wetenschappers.

Pepsi Cola
Pepsi Cola is een drankje wat veel wordt gedronken door mensen en het is een concurrent van Coca Cola en van 3es Cola (Nu is het tenminste geen reclame meer). Het is wel voor te stellen dat sommige mensen ruzie krijgen om dit drankje als er nog maar 1 flesje over is. Maar het is dus zelfs zo dat het er in de dierenwereld ook precies hetzelfde aan toe gaat, en dat voor een flesje Pepsi Cola.

Hondenredding
Je hondje balanceert op het randje van de dood. Hoog op een flat dreigt hij namelijk naar beneden te vallen. Er staan honderden meelevende mensen aandachtig toe te kijken. Je hondje valt en wordt gered door een American Footballer/Rugby-er maar of dat echt zijn redding is, is nog maar de vraag.

Dansen
Gelukkig is er iemand geweest die het webcam model heeft uitgevonden anders konden we het volgend filmpje niet met jullie delen. Men neemt 3 mooie schaars geklede dames. Je zorgt ervoor dat een van de dames de webcam aanzet zodat wij ook kunnen genieten. Ik zou zeggen gaan met die banaan.

Watersport
Er zijn leuke watersporten die je kunt uitvoeren in de zomer.
Je kunt bijvoorbeeld gaan zwemmen, op een banaan zitten, duiken of je kunt je leven wagen op de double trouble en als je dit niet genoeg vind dan kun je altijd nog het volgende gaan doen.
In samenwerking met tolgashakur.