HoT ShiT - Part Deux

Tolga (tolgashakur)
Pijp Roken
Veel oude mensen roken een pijpje. Vinden ze lekker en dit kan en is ook niet erg. De meeste mensen roken ook gewoon door middel van het pijpje in hun mond te doen maar er zijn natuurlijk weer mensen die het pijpje ergens anders plaatsen.

Bacardi Fles
Een Baco is op zijn tijds wel lekker om te drinken. Je kunt zelfs verschillende combinatie mixjes maken. Er zijn er tegenwoordig zoveel. Sommige mensen kunnen ook heel erg snel zo een glas of flesje leegdrinken doordat ze hun keel kunnen open zetten maar om nu een complete Bacardi fles achterover te gooien vind ik te ver gaan en het is niet eens lekker.

Lunch
De meeste mensen gaan tussen 12 en 13 uur eten. Niet iedereen brengt zijn eigen eten mee maar de mensen die wel hun eigen lunch meenemen die weten in ieder geval dat zij een zeer smakelijke lunch zullen hebben omdat ze het zelf hebben ingepakt en al weten wat ze gaan eten.

Boeralarm
Je bent op school een van de populairste jongens en natuurlijk heb je alleen maar aandacht voor de populairste meiden. Zelf krijg je aandacht van alle meiden. zelfs als de grootste nerddame van school zonder bril toch heel erg knap blijkt te zijn, kun je je nog eens beter 2 keer overleggen of je er na het zien van dit filmpje nog altijd er zo over denkt.

Blind Date
Blind Dates zijn bijna altijd leuk. Behalve degene waar je meteen aan de ouders van de ander wordt voorgesteld. En al helemaal niet als die ouders ook nog mee komen om de ander op te gaan halen. De dame die de volgende blind date heeft, wordt wel na een hele genante actie voorgesteld aan de ouders van haar date.
In samenwerking met RealBizkit666