2Mini op NJOY #2

Jilbert (2Mini)
#2 The Festival

Eindelijk we zijn er. Ik dacht dat wij het nooit zouden halen. Na zo'n lange reis.
"Welcome at NJOY, the festival"

Hup, plattegrondje en tijden erbij, en eens kijken waar wij heen gaan. Ik ben speciaal voor een bepaalde groep daar gekomen. Ze geven niet eens een echte show, maar deden mee aan de Sp!ts breakthrough award. Een soort Idols zeg maar. Ik kwam voor Lange Frans en Baas B.
De leiders van D-Men.

15:00, Lange en Baas treden op. Op zich was het wel een geweldige performance. Yes-R en Soesi als voorprogramma. En uiteindelijk een weerzinwekkend laatste nummer waarbij volgens mij, heel D-Men daar was. Lange Frans, Baas B, Yes-R, Soesi, Negativ, Rooie Fred, DJ MBA, Brace.
Ik vond het wel jammer, dat zij niet gewonnen hadden.

Het duurde maar een half uurtje. Maar het was wel elke minuut waard.
En dan ga je kijken, wat kunnen we hier nog meer doen.
We waren te laat voor de RMXCRW. Dus dat kon ook niet. Het enige dat bij mij nog op het programma stond, was DJ Chuckie.

Het klinkt allemaal wel leuk, alleen 1 probleem. Chuckie begint om 20:30. Wat ga je dan in die tussentijd doen? Er zat niets anders op, dan het park helemaal te gaan bezoeken. Tot in de kraampjes toe.
Zo had je een of andere tent van CosmoGirl. Leuk voor de meiden, niet voor ons. Natuurlijk was er ook iets speciaal voor de boys. Panna Knock-out. Maar na een paar minuten raak je ook hier uitgekeken. Dan had je iets wat ik helemaaaal niet had verwacht. De Telegraaf-lounge. Natuurlijk maak je daar jokes over van tevoren. Zoals: Je krijgt daar zeker een Telegraaf op je schoot, met wat stomme langzame achtergrondmuziek. Hieruit blijkt dat ik me mond gewoon moest houden, want alles wat ik zei was waar.
Maar het meest erge van allemaal was toch de fast-dating tent. Jezus, wat was het daar leeg! Kansloos gewoon.

Je moet je daar toch gaan vermaken. Gelukkig waren daar 2 dingen, die daar bij ons wel in de smaak vielen. De Nintendo tent en de Urban tent. Om deze dag in het kort samen te vatten: We hebben de hele tijd tussen deze 2 tenten lopen switchen. LayZ-KilL en ik zijn echte gamers en we houden van urban muziek.

De tijd vliegt als je je vermaakt. Opeens was het al 20:30 en ging Chuckie in de Urban tent spelen. Een beetje drinken, een beetje dansen, een beetje flirten en het was voorbij. We wilden uiteindelijk om 22:00 nog naar Brainpower gaan, maar die liet ons zo lang wachten, dus zijn we maar weg gegaan.

Wie denkt dat hierbij deze dag tot zijn einde is gekomen, heeft het mis. Want de terugreis, dat was echt iets, dat wij niet snel zullen vergeten. Hou dus de Fok! Weblog in de gaten, voor het laatste deel.