De versterking!

SpuitElf
We zijn eruit. Na lang beraadslagen enzo hebben we 5 mensen geselecteerd die ons mogen komen versterken. Dit zijn:

RJ
Poogie
Portier
SjoerdV
Loedertje

Uiteraard willen we iedereen bedanken die een poging gedaan heeft, en hopelijk zien we toch nog eens wat submits van jullie terug op de weblog!

Zodra de nieuwe mensjes hun rechten krijgen kunnen ze zich in dit bericht even voorstellen enzo

Alle vijf veel succes toegewenst!

Quote:
Hoi ik zal me eigen is ff voorstellen.

Ik ben danny (Poogie), ben 20 jaar. Ik woon in hintham, is vlakbij den bosch. Ik zit op school in eindhoven op de eindhovense school, waar ik een 3 jarige opleiding DTP doe. Ik loop voor me opleiding stage bij een drukkerij. Ik zit nou in het 2e jaar, alleen na dit jaar stop ik waarschijnlijk en ga een andere opleiding doen, en dan op een school in den bosch.

Verder zit ik doordeweeks veel op internet, als bijbaantje werk ik bij de TPG post. In het weekend ga ik altijd uit, meestal naar de lunenburg in loosbroek. Meestal ben ik dan de BOB

Verder zal ik zoveel mogelijk leuke filmpjes, sites, etc. posten.

Nou ik denk dat ik zo wel genoeg over mezelf verteld heb...

Groetjes Poogie

***
Quote:
Ben Sjoerd Visser, 15 jaar en leef in Rotterdam. Zit in 2 HAVO op het Caland Lyceum.

Kom vaak op mde frontpage, en op de weblog. Vind vaak op internet wat leuke dingetjes en heb er zin in om lekker te bloggen .

Hoop dat ik genoeg verteld heb zo...

Greetz,
SjoerdV

****
Quote:
Ben portier, 17 jaren jong/oud en woonachtig in een pitoresk dorp nabij de drukke (en gevaarlijke ) stad Rotterdam.
Ik ben bezig met mijn eindexamenjaar, VWO, E&M (voor de mensen die dat interesseert). Kheb vroeger voor een site (die helaas niet de animo kreeg die het nodig had) geblogged, dus dat is een voordeel...

Ik zwerf zo'n beetje rond op de frontpage, het forum (*kuch* FOK!Eiland roels! *kuch* ) en uiteraard op de weblog. Tot mijn schrik zag ik dat er hier mensen nodig waren dus heb ik een mailtje in elkaar gebaggerd en zowaar waren er een paar stomme lieve mensjes die op mij gingen stemmen.

Mja, je zult het wel van mij horen, khoop dat ik zo genoeg verteld heb

Met een immer vriendelijke groet,
portier

****
Quote:
Hi,

Zoals jullie allemaal kunnen zien zijn er ook troost-aanstellingen waardoor mensen die géén stemmen kregen van de sollicitatiecommissie toch een kans krijgen om mee te mogen bloggen.
Deze poedelprijs heb ik gewonnen en ik beloof hierbij plechtig dat ik uitermate mijn best zal doen om de fokweblog te voorzien van de nieuwste , vreemdste , getikte en mooiste links.

In het dagelijks leven werk ik en ben ik tevens moeder van een puberende zoon. ( De generatiekloof tussen ons uit zich voornamelijk in "mam, zet die muziek eens zachter, denk eens om de buren" en het""roken is slecht voor je, dat weet je toch wel". )

Een andere ouwe fiets kun je winnen op de site van BNN

Ben je pissed op de crew omdat je je niet kan vinden in de keuze en baal je enorm van de nieuwe bloggers?Pies het eruit met een suf spelletje

Wil je subtiel reageren op een bericht maar het gebruik van schuttingwoorden in de Nederlandse taal vermijden? Klik hier voor je eerste online russische vakantie woorden boek .En wil je ook een plekje binnen een leuk team dan staan er op de brievenwinkel handige voorbeelden waarvan je gebruik kunt maken bij een sollicitatie. (ook bezwaarschriften kun je hier vinden)

Nu tijd voor een wandeling, kijk alleen uit voor de koeienvlaaien!


Greetzzzz Loedertje.

****
Quote:
Zow... last but nog least: RJ

Iets over mezelf:
Tja... je kent het wel. Een GoT-er van oorsprong en via Fok naar Crapforum gegaan en daar ondertussen een stuk vastgeroest meubilair geworden.
Een IT-er in hart en nieren met een stel 22 jarige hersenen die regelmatig in een marinade liggen van Brabantse gezelligheid. Dit alles op een bedje van sociale activiteiten met een heerlijk goudgele bier-dressing. Door mijn aderen stroomt internet en ik pis 1-en en 0-en.
Dus ik spoor eigenlijk niet, maar das een pluspunt bij FOK!.

Tja, de rest kom je nog wel te weten denk ik, maar das een lange weg te gaan