Mensjes kijken

Benjamin (Dagobert)
Ook hier in Canada ga ik naar school en hebben we vreemde docenten. Zo heb ik voor CESL 048 (Engels schrijven op Acedemisch niveau voor de simpele ziel ) een vrouw genaamd Karen. Best een OK mens, maar met wat vreemde trekjes. Zo legt ze alles uit aan de hand van mensen en relaties en geeft ze het mafste huiswerk op. Zo moesten mensen van haar 'Speakingclass' vandaag op de school-BBQ vreemde vragen stellen aan mensen en mochten wij mensjes kijken.
Een half uur lang, lekker in het zonnetje zitten kijken wat anderen aan het doen zijn. Niet echt het eerste wat je te binnenschiet wanneer je aan huiswerk denkt. Zo zat ik dus lekker in het gras met een blocknote in mn hand aantekeningen te maken over het gedrag van de Canadese Studenten.
Niet dat dat nou zulke bijzondere mensen zijn, maar dinsdag moet m'n paragraph van 250 woorden af zijn en het moet dus over Canadese Studenten gaan. Ze zijn saai, lui en staan in lange rijen te wachten op hamburgers. Ik vraag me af of ik daar 250 woorden mee kan vullen, zal nog een hele klus worden. Maar het voorwerk was iig wel leuk