Over donderdag...

Redactie FOK!frontpage
Ik heb ten harte dat mijn dag niet gaat zoals hij begonnen is vannacht om 00.00.
Ik fietste naar huis na een etentje op het werk en spontaan hoorde ik een berg gesis uit mijn fiets komen. Aangezien het frame niet inzakte kwam ik al vrij snel tot de conclusie dat ik een lekke band had. Dus mocht ik s'nachts naar huis gaan lopen. Fiets in de hand en wodka in het lichaam. Op zich heb ik niet zoveel tegen op deze combinatie maar het feit dat het regende en waaide maakte het geheel niet makkelijker voor mijn kleine persoontje.

Maar goed dit gaat over de donderdag. Ik heb niet veel gedaan. Ik was op mijn werk om 9.00(slechts 25 minuten later dan gepland) en ben om 17.00 gestopt. We hadden een bedrijfsuitje. We zijn met zijn allen naar Amstelveen gereden en hebben Cluedo voor volwassenen gespeeld. Je zou denken dat een groep van Software Ontwikkelaars een beetje logisch na zou kunnen denken. FOUT!!!! we waren het eerste bedrijf dat bij het eerste schot voor de boeg niet het juiste antwoord gegeven had.

Mocht je het spel ooit willen spelen moet je dit niet lezen...

Het was NIET de butler. Het was ook niet de jaloerse zus en de huidhoudster was het ook niet. De vriend van de graaf was verdacht maar was het niet. Het was een samenwerking tussen de stiefdochter en haar 4ejaars student architectvriendje in de slaapkamer. Met de schaar die naar buiten was gegooid. Ok dat was dus het goede antwoord. Het antwoord dat mijn team had ?

Mevrouw Plumo(huishoudster) met het rattengif in de slaapkamer.
Ook moest er nog een tijdslijn op worden gegeven. Wij hadden 21.50 omdat het gevonden horloge daar nou eenmaal op stil stond. FOUT de vermoorde had altijd zijn horloge 5 minuten voorstaan.

Was leuk en aardig maar om het nou nog een keertje te gaan doen is weer een klein beetje overdreven. Ik ga nog eens bedenken hoe ik in vredesnaam in dit drukke weekend het voor elkaar ga krijgen om mijn band te plakken. Dit kunnen jullie maandag weer lezen waarschijnlijk.Ja ik ben slecht in cliffhangers

Vriendelijke groet,
Karel