'SouthPark basht Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle'

South Park heeft Meghan Markle en Prins Harry meedogenloos bespot in een aflevering gebaseerd op de 'verbannen' royals.

Het besluit van de hertog en hertogin van Sussex om de oceaan over te steken in een wanhopige poging om enige privacy te verkrijgen, wordt benadrukt in de laatste aflevering van de show, getiteld 'The Worldwide Privacy Tour'. De aflevering, die begint met een disclaimer waarin staat dat alle personages - zelfs als ze op echte mensen zijn gebaseerd - fictief zijn, draait om een stel dat voor privacy naar een fictieve stad verhuist.

En hoewel de aflevering het paar niet expliciet bij naam noemt, merkten kijkers op dat het paar op de royals lijkt en zelfs dezelfde outfits draagt als zij.

De aflevering begint met Kyle's broer Ike (geadopteerd uit Canada), die in tranen is door het nieuws dat de koningin van Canada is overleden. Deze zogenaamde koningin vertoont een opvallende gelijkenis met wijlen koningin Elizabeth II, die op 8 september 2022 stierf. De prins en prinses van Canada gaan naar de begrafenis, maar ontvangen boegeroep van de rest van het koningshuis omdat het paar 'de Canadese monarchie heeft gebasht'. 

Elders in de aflevering promoot het paar het nieuwe boek van de prins met de titel 'Waaagh' - dat een grote gelijkenis vertoont met Prins Harry's onlangs uitgebrachte memoires, 'Spare'.