Vuurwerkverbod voorbij, Tom steekt vuurwerkje af: "Au!"

Jawel, het is weer zover, 31 december! Eind 2019 wensten we iedereen een gelukkig nieuwjaar, en we weten allemaal hoe dat afgelopen is, eind 2020 werd die wens ook weer hartelijk genegeerd. Tot slot deed uw redacteur eind 2021 nog eens een poging om een ieder een fijn 2022 te wensen, nog geen maand later kreeg zijn eigen vriendin op weg naar de Olympische Spelen een ernstig ongeluk en kon hij twee maanden lang fulltime mantelzorger spelen, nóg een maand later ontketende Rusland een heuse oorlog in Europa. Kortom: voorzichtig met de beste wensen, maar we doen - eigenwijs als we zijn - toch maar weer een poging!

Ondertussen mag er in het land weer vuurwerk gekocht worden, na twee jaar van een vuurwerkverbod. Er is voor een recordbedrag aan vuurwerk verkocht, mensen hadden natuurlijk twee extra jaren aan vuurwerkspaarpotten die geleegd konden worden en volgend jaar mag het wellicht helemaal niet meer: knallen dus, en niet zo'n beetje ook!

Dat laat ene Tom zich zeker geen tweede keer zeggen, zo hebben we in de krochten van het dark web gezien. Deze absolute linkmiegel heeft zijn rekening geplunderd en heeft daarvan een wondertol gekocht, zo lijken we op basis van de onlangs opgedoken beelden te kunnen zeggen. Er moet wel flink opgepast worden, want misschien gaat de bijna-Cobra wel knallen! Nou ja, dat doet 'ie niet, maar hij is wel heet, "Au!".

Namens FOK! hopen we natuurlijk dat iedereen wat voorzichtiger met de explosieven omgaat dan deze jonge schelm, het is wel de bedoeling dat je in ieder geval genoeg vingers aan je handen blijft houden om te kunnen FOK!ken. In elk geval de allerbeste wensen aan iedereen, laat 2023 maar een bijzonder mooi jaar worden, en misschien zien we Tom dan ook wel weer terug!