Chauffeur hangt met zijn piel uit raam rijdende vrachtwagen, baan kwijt

Een filmpje op Dumpert heeft dinsdag de nodige opschudding veroorzaakt op social media. Te zien is hoe een chauffeur uit het raam van zijn rijdende vrachtwagen hangt en masturberende bewegingen maakt. Of de chauffeur er nog steeds de lol er van in kan zien wordt betwijfeld aangezien hij op staande voet de zak heeft gehad.

Directeur Rober van Straalen van het transportbedrijf, VSDV, bevestigde aan NU.nl dat het een echt filmpje is. De opname werd dinsdag meer dan 100.000 keer bekeken op Dumpert.

De chauffeur die in de opname te zien is, was vier jaar in dienst. Het incident vond maandag plaats op de A7, bij de afslag Zaandijk.

De masturberende chauffeur had op het moment dat de opnames werden gemaakt zijn handen aan zijn pielemoos. "Hij had een leerling-chauffeur in de auto die het stuur even overnam", volgens VSDV. "Maar het behoeft geen uitleg dat wij dit soort situaties op geen enkele manier kunnen en willen tolereren. Wij distantiëren ons hier op elke manier van. Het is levensgevaarlijk wat hij heeft gedaan."

Voor zover bekend heeft de chauffeur niet daadwerkelijk gemasturbeerd, en is het bij wat 'helikoptertje-achtig geswaffel' gebleven. 

De politie heeft inmiddels contact opgenomen met het transportbedrijf vanwege het filmpje. Een woordvoerder van de eenheid Noord-Holland kon dinsdag niet zeggen of er inmiddels een onderzoek is gestart. Meer hierover bij Nu.