Ach jeetje toch: wat heeft Mart Hoogkamer het toch zwaar!

Hallo daar!

Ik moest er een artikeltje over schrijven. Want wat heb ik toch te doen met Mart Hoogkamer. Nou kreeg die arme jongen alwéér een bierdouche over zich heen. Hij was dermate aangeslagen dat hij zijn optreden opnieuw heeft afgebroken. Het niet al te snuggere publiek in totale verbijstering en verdriet achter gelaten. 

Ook ik was verbijsterd, hoe kunnen ze de zanger van die enorme 'wereldhit'  Ik Ga Zwemmen'  zo behandelen? Ook ik kon een traantje niet onderdrukken.

Plaats van gebeuren? Een boerenrockfestival ergens in Drenthe. Het is mij even ontgaan waar precies, maar zelfs de schouwburg van Assen was blijkbaar nog iets te groot.

ZIjn vorige,na 8 seconden afgebroken, optreden was ergens in het land op een kermis. Tja, en dan ook nog zeggen dat je je gage van 8000 Euro niet terug gaat geven. Zien wij hier een nieuwe Sieuwert opstaan? 

Zelfs wereldberoemde collega's als Danny Froger, Wolter Kroes, Tim Douwsma en een zekere Jeffrey Heesen staken Mart een hart onder de riem.

Ik probeer echt de sites van de grote podia in ons land te bekijken of ik de naam van Mart Hoogkamer ergens tegen kom. Het is mij nog niet gelukt.

Het publiek in de bekende en grotere podia of zalen is blijkbaar nog niet klaar voor Mart Hoogkamer. 

En terecht...........méér dan terecht.