Ook Gordon is verdrietig om Peter R.

Professioneel aandachtstrekker Gordon is verdrietig om de moord op gerespecteerd misdaadjournalist Peter R. de Vries. Hij heeft, zelfs nu hij druk is met zijn verhuizing naar Dubai, weer eens een reactie op zijn geile Instagram weten te schrijven.

De 'bipolaire coke-junk', die waarschijnlijk verantwoordelijk gehouden kan worden voor het doorsnuiven van het moordenaarsloon van Delano G. per jaar, doet een hypocriet verhaaltje voor zijn volgers.

Gordon vindt dat hij net zo'n betweterige kop als De Vries heeft en hij is daar na de dood van De Vries extra trots op. Het extra gat in zijn hoofd zit waarschijnlijk in het neusschotje van de Blaricumse koffieverkoper die verdraaid veel Colombiaanse koffie in de aanbieding heeft.

De man die tevergeefs in een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek een schone neus probeerde te halen, kocht daarna toch weer lekker wat 'poeder des doods' van zijn persoonlijke koerier. Daarmee bewust de moordindustrie steunend die zijn 'plotsklaps grote vriend' van het leven beroofde.

Gordon houdt zijn bek niet meer, volgens zijn eigen Insta. Alsof we dat verwachtten, aandacht is zijn ding. De voormalige marktkoopman roept iedereen op om dat op 20 juli ook massaal te doen. "Dus verstom niet en laat je horen op dinsdag 20 juli met een massaal protest om 20.00 na 1 minuut stilte slaan we op potten en pannen, schreeuwen zijn naam door heel Nederland!".

Donderdag is een portie coke in de haven van Rotterdam onderschept. Onderweg naar de snuivers. Naar types zoals Gordon. Financiers van het dood en verderf die zij - publiekelijk - zo verachten nu zijn vriendje is doodgeschoten.

Wil je naar Gordon's Instagrampagina, klik dan hier.