Moslama aangehouden in Sydney

Dat ze ook 'down under' problemen hebben met individuen die moeite lijken te hebben om hun overactieve speekselproductie op een wat beschaafde wijze kwijt te raken blijkt hier wel uit het volgende filmpje:

De moslama in kwestie werd, na een achtervolging, aan de kant van de weg gezet. Op de vraag waar haar bedevaart heneging antwoordde ze dat ze onderweg was om een COVID-19 test te ondergaan. Ondanks de immer goedgeluimde en beschaafde Aussie politie speelde de impulsieve aard van de 'dame' op en ontstond er een handgemeen. De agent besloot daarop om haar mee te nemen naar het bureau. Blijkbaar paste dit niet in de dagplanning van 'madam' en begon ze daarop hevig te schuimbekken. Hierdoor nam ook haar speekselproductie blijkbaar sterk toe en wat moet je dan? Met het uiten van de nodige schuttingtaal blijkt ze hier een oplossing voor te hebben gevonden en spuwt ze de agent in het gelaat. Bepaald niet dankbaar met deze geste wordt de 'moslama' netjes op de grond gewerkt en klaargemaakt voor arrest.

In het volgende filmpje het vervolg van het geheel. Iedereen en z'n moslimmoeder begint zich er nu mee te bemoeien en de sfeer begint bijkans Midden-Oosters te worden. Nog een geluk dat het 'down under' op het moment in het najaar is en de temperaturen daar dus wat leefbaarder zijn. Voor de spuugster is een masker gevonden, waardoor zij in elk geval nu gewoon fijn al haar sputum kan laten gaan, zonder dat dit verder een gevaar zal opleveren voor haar directe omgeving. Bij de verdere verwerking van haar glijdt haar hoodie hijab van het hoofd en kunnen de agenten haar slechts met de grootste moeite verder de veewagen inkrijgen.

Zo, nu weer tijd voor een fijn glaasje azijn van een goed jaar. Santé allemaal!