Schandalig optreden Pelosi tijdens Trump-rede!

Terwijl de God-Emperor Donald Trump zijn heilzame en zalvende woorden in de jaarlijkse 'State of the Union'-rede uitsprak kon er toch één iemand haar frustraties niet de baas.Telkenmale wanneer 'de eindbaas der eindbazen' weer een raak punt gescoord had moest dit stuk verdriet weer een copie van de rede door-de-midden scheuren. Je zou je uiteindelijk gaan afvragen of dit misschien allemaal wel afgeproken werk moet zijn geweest, zoveel copieën als zij doormidden scheurt is gewoon onwaarschijnlijk!

De zuurneus hier betreft natuurlijk Nancy Pelosi, ook wel bekend als 'Skeletor' door haar 'bijzondere gelaatstrekken.' Dat zij sowieso nog een appeltje te schillen had met 'the Donald' was wel duidelijk. Eerder al had 'de gezalfde leider' al eens een filmpje in de omloop gebracht waarin zij duidelijk onder invloed bleek te verkeren. Iets wat blijkbaar heel gebruikelijk en noodzakelijk is in de Democratische partij, zo kan ik me indenken. Ik zou me anders niet kunnen voorstellen hoe je met een schoon geweten dit soort monsterlijk optreden zou kunnen verdedigen!

Dat deze beelden nu pas naar buiten zijn gekomen is nog een geluk geweest. Geheel zoals het te verwachten was danste de Main Stream Media netjes naar de pijpen van de Democratische partij en werd het über-kinderachtige gedrag van Pelosi, op een korte scene aan het einde na, uit de uitzendingen gehouden. Gelukkig is het geheel vastgelegd door een camera die niet door het Main Stream Media-kartel wordt beheerst en is dus hier, in deze tweet, die tevens ge-retweet werd door 'The Donald' himself, te zien.