Trump impeachment: alleen maar méér 'liberal tears'!

In deze verwarrende tijden van 'impeachment' en 'orange man bad' gaat het zelfs mij, een voormalige zeebonk met gezond rechtse ideeën, wel eens duizelen over wat er nou weer allemaal plaatsvindt daar aan die andere kant van 'de grote plas'.

Gelukkig is daar dan altijd de rots in de branding, een misschien wat ongelukkig gekozen benaming voor een ex-zeeman, die me weer bijpraat over hoe het er nou echt aan toegaat daar in de U.S. of A. Degene waarover ik het heb? Mark Dice, een YouTuber die, eenzaam van achter zijn keukentafeltje (als ware hij een FOK!ker) vaak bijna evenveel views scoort als dat de fake-news Main Stream Media bedrijven als CNN en MSNBC met redacties van vele honderden. Met zijn licht opgewondene, misschien ietwat partijdige kijk op de dingen, weet hij de ware situatie te schetsen zodat ook andere, zwaar pro-Democratisch neigende, main street media kranten als 'The Washington (com) Post' en 'The New York Times' vaak van schaamte niet meer weten hoe of ze de situatie nu weer moeten spinnen.

Natuurlijk wordt Mark ook tegengewerkt door linkse 'big tech' (YouTube, Twitter, Google en anderen) waarbij dan met name YouTube er alles aan doet om zijn video's onvindbaar te maken door hun algoritme aan te passen en een zware voorkeur te geven aan 'recommended sources' (de main stream media dus: CNN, MSNBC, TYT). Het is soms zelfs zo erg dat als je zoekt op filmpjes van hem dat je die dan pas, vele pagina's verderop, terugvindt. Tja, YouTube weet wat goed voor je is en hoe je moet denken; 'wrongthink is not allowed'.

Maar goed. Hieronder dus een recent filmpje van Mark aangaande de impeachment van The President of the U.S.A. Donald Trump en de lafhartige acties, al sinds zijn aanstelling begaan, door de Democraten. Mooi is te zien hoe CNN reageert wanneer er uit (hun eigen!) poll blijkt dat de steun voor 'The Donald' nog even groot is als vóór het impeachment! Ook het plots veranderen van de denkbeelden van de Democraten aangaande 'impeachment' (dit diende volgens Jerry Nadler alleen te gebeuren als er een grote meerderheid vóór was, deze uitspraak dateert nog van het impeachment tegen toenmalig president Clinton, niet geheel toevallig een Democraat) is sprekend over hoe ze met de billen samengeknepen zitten. Dit is misschien wel hun laatste kans om een herverkiezing te blokkeren!

Dat de main street media wanhopig beginnen te worden blijkt ook wel uit het feit dat ze weer eens terugvallen op het posten van 'fake news' aangaande de opkomst bij de bijeenkomsten van Trump. Getoond worden beelden van de ingang waar er, door voorschriften van de brandweer, grote ruimtes dienen te worden aangehouden tussen de mensen wachtend op hun beurt om het stadion binnen te gaan. Beelden vanuit het stadion vertonen echter een tot de nok toe gevulde menigte hongerig naar de wijze woorden van The President of the U.S.A. en, hoogstwaarschijnlijk, als er geen wereldwijde crisis toeslaat, de president die America nog 'greater' zal gaan maken tot 2024! Liberal tears have never tasted this good!