Send her back?

Slechts enkele dagen nadat president Donald Trump het advies aan Alexandria Ocasio-Cortez en haar drie ferventste medestanders, 'The Squad', in het congres heeft gedaan om: "indien het je hier niet bevalt weer terug te keren naar je shithole-country waarvandaan je kwam, de problemen daar op te lossen en dan terug te komen om aan Amerika uit te leggen hoe of je dit gedaan hebt", lijkt het er bepaald niet op dat 'The Donald' de druk van de ketel wil halen.

In een bijeenkomst voor zijn supporters in Greenville, North Carolina, pakt de 'God-Emperor' Ilhan Omar, da's die steeds met die lap om haar bakkes loopt dus, aan op haar blatante anti-semitisme. Eerder had deze 'waardevolle toevoeging aan Amerika' al geweigerd om afstand te nemen van de terreurgroep Al Qaida en downplayde ze de 9-11 aanslagen als ware het een 'incidentje'. Begrijpelijk dat het publiek van de eindbaas het ook wel gehad heeft met deze Somalische (want als je Amerika zo erg haat als zij, dan kun je haar toch moeilijk nog verder beledigen en haar 'Amerikaanse' noemen toch?) en het publiek daarom de heer Trump adviseerde om Ilhan een ontsnapping aan te bieden uit het door haar zo gehate land. Misschien dat ze dan in de 'failed state', die Somalië nu eenmaal is, tot het besef zal komen dat het toch wel meevalt in de Verenigde Staten. Of misschien dat ze daar juist het geluk, waarnaar ze zo hevig op zoek lijkt, zal vinden. Ze kan er in elk geval naar hartelust haar terroristenvrindjes ondersteunen, Israël en het Joodse volk beledigen dat het een aard is en verder genieten van alle fijne zegeningen dat een land, waar je de keuze hebt tussen anarchie en sharia-voorschriften tot op de letter navolgen, voor haar het paradijs of aarde zou zijn!

Verder moet volk als zij gaan beseffen dat het dagelijks beledigen en op het hart trappen van tientallen miljoenen Amerikanen, door het door hun zo geliefde USA door het slijk te halen, niet consequentieloos mag plaatsvinden! Anders zou de wens van het patriottische publiek in Greenville wel eens rap werkelijkheid kunnen gaan worden!

N.b. voordat er weer 'hurr durr bron Breitbart, Breitbart bad' wordt gemekkerd: het betreft slechts de weergave uit een lange uitspraak van de heer Trump zonder verder commentaar.