Sammy stuurt brief aan Wesley Sneijder


Alle FC Utrecht supporters waren gisteren in spanning. Want Wesley Sneijder zou misschien naar de Domstad komen! Sammy van 4 besloot een brief te schrijven aan Wesley.


Beste Wesley Sneijder,

Mijn naam is Sammy, ben 4 jaar en ik ben een echte FC Utrecht-supporter. Ik ben al wel 3 wedstrijden meegeweest met mijn papa en mijn opa. Volgend jaar ga ik veel meer wedstrijden mee, want mijn papa heeft een seizoenkaart voor mij gekocht.

Het wordt een mooi seizoen! We hebben o.a. Dessers (Sorry Marien), Makinok, vd Streek en Dumic gekocht. Daarnaast hebben we een geweldige keeper op goal met Jensen, twee ijzersterke backs en een degelijk centrum. En met Labydad en Strieder hebben we 2 van de beste middenvelders van Nederland!. En als uitsmijter hebben we met Ten Hag en de Jong het beste trainersduo van Nederland!

Mijn papa zegt dat jij de beste speler van de wereld bent en dat jij ons kampioen kan maken. Hoe mooi zou het zijn dat we kampioen worden in mijn eerste volledige seizoen! Ik ben pas 4 jaar. Mijn opa en papa zijn veel ouder, maar zij hebben dat nog niet meegemaakt.

Mijn papa vertelde mij ook dat jij, toen onze Dito kwam te overlijden, langskwam om je medeleven te tonen. Dit vind ik erg lief van jou en siert jou. Jij was toen een speler van, ik mag de naam van mijn papa eigenlijk niet zeggen, maar het begint met een A en eindigt op jax. Dat jij daar gespeeld hebt, neemt niemand jou kwalijk hier. Echt niet. Jij bent onze Wes!

Jij bent geboren in Ondiep. Mijn papa en opa zijn daar veel geweest. Jouw ouders wonen hier nog, hè? Kom lekker hierheen, dan ben je heel dichtbij ze! Ik vind het ook heel fijn om dichtbij mijn ouders te zijn. Het leven is kort, hè? Je moet niet altijd in het buitenland zijn. Dat is zo ver weg! Leuk voor je ouders om Xess vaak te kunnen zien. Ik wil ook wel vriendjes met hem worden, dan mag ie met mij naar het stadion. Ik zit in vak U.

Ik denk dat jouw familie en jouw schoonfamilie Yolanthe ook vaker willen zien! Mijn vader zegt dat zij echt een lekker wijf is. Zelf vind ik meisjes stom en vind ik jongens veel stoerder, maar ja. Mijn vader zegt dat dat nog wel gaat veranderen. Mijn papa is een beetje gek!

Ff terug naar Yolanthe. Ze is erg hip en houdt van mooie kleren. Heb je al gehoord dat Hoog Catharijne verbouwd is en dat er heel veel mooie winkels bij zijn gekomen? Er gaat ook een gerucht dat er een Primark komt in Hoog Catharijne. Ik denk dat zij dat wel heeeel cool vindt.

Wesley, kom alsjeblieft bij ons voetballen! Iedere Utrechter springt een gat in de lucht als je komt. Je wordt op handen gedragen....Dit is jouw stad, dit is jouw club. Hier ben jij thuis! Xess kan bij DHSC gaan voetballen! Ome Frans die trekt zijn portemonnee wel open en als het moet betaal ik ook mee. Ik heb 173 euro in mijn FCU-spaarpot zitten. Mijn vader heeft denk ik ook nog wel 100 euro ofzo.

Tot snel in Utrecht?

Groetjes,

Sammy