Headdeskvideo: moslima's waarderen klappen

Mannen hebben van Allah de kwaliteiten gekregen om te zorgen dat hun vrouwen luisteren en zich gedragen zoals meneer dat wil zien. Dat betekent ook dat de klappen die veel moslima's krijgen gezien worden als een zegen waarvoor ze zowel Allah als hun man dankbaar moeten zijn. Het slaan van je vrouw is een zware last, grote verantwoordelijkheid en zelfs plicht voor mannen.

Dat vertellen deze twee moslima's in een half uur durende 'discussie' of hoe het oké is dat vrouwen de vinketering worden geslagen door hun man. En onvoorwaardelijke gehoorzaamheid is een prachtig iets dat gekoesterd dient te worden.

Behoefte aan een half uurtje facepalmen of headdesken? Dan is dit een must-watch. Feministen zullen hier veelal minder behoefte aan hebben, gezien het feit dat deze vrouwen vrijwillig kiezen voor deze gehoorzaamheid en - als ze niet gehoorzamen - de klappen, mishandelingen en verminkingen die ze moeten ondergaan.

Dus de volgende keer dat je dit soort dingen ziet gebeuren, troost je dan met de gedachte dat deze vrouwen intens gelukkig zijn.