Meest nutteloze websites #2

In het vorige deel heb je al behoorlijk wat nutteloze websites voorbij zien komen. Vandaag eindigen we de lijst met nog een aantal websites waar je bijna niets aan hebt. In het vorige deel hebben we 4 nutteloze websites behandeld, de lijst gaat dus door met nummer 5. 

5: Altijd al een hacker willen zijn? Op de onderstaande website kun jij jezelf voordoen als een cybercrimineel. Het ziet er leuk uit maar je hebt er natuurlijk helemaal niets aan.. 

hackertyper.net

6: Normale foto's van bekende mensen zijn op de volgende site bewerkt met een kleine hand. Leuk om te zien maar enorm nutteloos..

onetinyhand.com

7: De liefdevolste plek op het internet vindt je misschien wel via onderstaande link. Mocht je een knuffel nodig hebben dan is het aan te raden om de site even te bezoeken.. 

thenicestplaceontheinter.net

8: De laatste site is een soort spelletje dat behoorlijk verslavend kan zijn maar wat net zo nutteloos is als de rest van de websites van deze lijst. Het is een soort spel waarbij je een vallend blaadje bent en je moet een zo hoog mogelijke score zien te bereiken.. 

anism.org