Dat was het dan: delano.888 stopt als crew.

Lieve FOK!kers. Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken. Allereerst voor alle leuke reacties en ook voor alle minder leuke reacties. Maar vooral voor de warmte en gezelligheid die ik heb mogen ontvangen als FOK!-crew.

Ik ben al ruim 8 jaar actief als FOK!ker. En voor zo lang ik me kan herinneren bezocht ik de FOK! weblog voor mijn dagelijkse voer leuke filmpjes. En regelmatig zette ik zelf mijn filmpjes in de submit, en zo was ik dus al een tijd "onderdeel" van de weblog.

Maar toen was het eind 2014, en ik vond dat de weblog te veel stil stond. Dus ik klaagde in feedback. Ik had al eerder gesolliciteerd om weblogger te worden, maar dat liep op niks uit. Deze keer probeerde ik het nog één keer, de laatste keer. En toen lukte het. Op 19 november 2014 had ik eindelijk een tagje, wat ik stiekem al jaren had gewild. Wat een eer was dat. En toen dacht ik, ik ga veranderingen brengen in de weblog. Ik wilde namelijk niet meer dat het stil zou staan, nooit meer een dag geen blogjes. Dat was mijn doel. Dus maakte ik elke dag een weblogje, beginnend op 20 november, meestal om 12:00 's middags, maar soms wat later. Maar er was geen enkele dag dat ik niks neer heb gezet, want dat was immers wat ik me had voorgenomen. Zelfs als ik dagen weg was van huis plande ik dingen in. En zo stond de weblog dus nooit meer stil.

Het beviel allemaal goed, ik wilde nog meer doen. Dus toen er een maand geleden een oproep was voor FP crew, ging ik daar op in, en zo was ik ineens ook nog moderator op de FP.

Dit was minder simpel als ik had gedacht. Het zoeken naar "problemen" om op te lossen kostte wel veel tijd en dit zorgde ervoor dat het modereren helaas een beetje heb verzaakt. Ik heb helaas niet veel kunnen "modereren", maar het feit dat ik het mocht proberen, was zeker leuk.

Maar soms lopen dingen anders dan je had verwacht, en zo komt er ineens een einde aan mijn tijd als FOK!-crew.

Ik wil jullie allemaal nogmaals ontzettend bedanken voor de leuke tijd die ik hier heb gehad.

Voorlopig ga ik maar wat minder achter de computer zitten denk ik.

Stoppen met FOK! zal ik waarschijnlijk nooit. Ik denk dat ik als ik eenmaal met pensioen ben nog steeds dagelijks mee lees in mijn favoriete forums, PTA, WGR, DIG, en GAM. En wie weet, misschien dat ik ooit wel terug mag komen als crew. Wie weet..

Bedankt!