KoosyNLs Gamescom-dagboek: Donderdag

Kevin (KoosyNL)

Gamescom

De avond was niet eens zo heel lang maar vooral het bier zorgde ervoor dat het een blije boel was op de kamer. De vreemde maar hilarische quotes vlogen door de lucht, WesleyB heeft een internet en FOK! 101 gehad, Kensuke wist ons te verbazen met zijn kennis en Ron is zelfs nog geslagen door de PR-dame van Konami. Een geslaagde avond dus.

De dag daarop alweer vroeg naar de beurs. De pers kon al vanaf 9 uur de beurs op, de consumenten vanaf 10 uur. Toch stond er al een gigantische rij met gamers die allemaal niet konden wachten om de beurs op te gaan. Natuurlijk konden we het niet laten om van de voorste gamers onderstaande foto te maken.

Gamescom

Qua games was het een goede dag. Met de perskaart kon je gemakkelijk overal komen zonder uren in de rij te hoeven staan. Leukste game die ik vandaag heb gespeeld was Payday the Heist. In deze downloadable titel die op de E3 2011 is aangekondigd, moet je samen met drie anderen een bank beroven. Hierbij  is teamwork een must en het speelde erg lekker.

Wat vooral opviel deze dag was de drukte. Is ook niet zo gek als je je realiseert dat er in vier dagen meer dan 250.000 gamers naar de beurs gaan. Wel vreemd is dat het lijkt alsof deze nerds zich nooit wassen want de stank die er hangt is bijna ondragelijk.

Na de beurs zijn we snel naar het hostel gegaan waarna we Notorious_Roy en Koei hebben uitgezwaaid. Daarna zijn we druk op zoek geweest naar wat te eten. Het plan was om ’s avonds lekker naar een World of Tanks-feestje te gaan maar toen het buiten ineens begon te stortregenen en we er achter kwamen dat het best een eind lopen was, zijn we lekker in het hostel gebleven om te relaxen.

Gamescom

Na de drukke dag van vandaag zal morgen het schema iets minder gevuld zijn waardoor ik hoop nog wat meer op de beursvloer rond te lopen. Daarnaast zal ik de games van uitgever Rockhippo mogen gaan bekijken en staat een nieuwe James Bond-game op me te wachten. Het tofste zal denk ik wel een speelsessie van RAGE worden waar ik anderhalf uur mag gaan stoeien met de game.