FOK!games maandvooruitblik mei

Kevin (KoosyNL)

April was een maand waarin niet zo heel veel games werden gereleased. Dit wordt gelukkig helemaal goedgemaakt in mei waar een aantal toppers uit zullen komen voor alle platformen.

In het muziekgenre verschijnt aan het einde van deze maand Guitar Hero: Metallica. In deze game zul je als koningen van de metal kunnen spelen. Natuurlijk zullen er liedjes van Metallica in zitten maar er zullen ook gastbands in zitten. De game verschijnt voor de Playstation 2, Playstation 3, Wii en Xbox 360. Op de DS verschijnt een heel ander soort muziek-game. In de rest van de wereld gaat deze game onder de naam Rhythm Heaven maar in Europa zal hij verschijnen als Rhythm Paradise. Door op de maat verschillende bewegingen te maken op het touch-screen zal je veel originele en moeilijke levels moeten zien te voltooien.



Voor de echte vecht-liefhebbers verschijnt UFC 2009: Undisputed. In de game zul je met verschillende beroemde fighters de strijd met elkaar aankunnen in de kooi. Voor deze ultieme vecht-game zul je terecht kunnen op de Playstation 3 en Xbox 360. Hou je toch meer van de iets vrolijkere en lievere fighters, dan verschijnt deze maand Punch-out voor op de Wii. Deze remake van de klassieker heeft natuurlijk motion-controls en zelfs het Balance-board kan er mee gebruikt worden. Ook zul je tegen je vrienden kunnen vechten in de multiplayer-mode.




Speel je veel liever met je bionische arm, dan verschijnt deze maand Bionic Commando voor de PC, Playstation 3 en Xbox 360. In de game zul je, net als in de klassieker, door middel van je bionische arm puzzels moeten oplossen, vijanden moeten verslaan en vooral veel slingeren. Voor iets grovere actie kun je nog altijd Damnation oppakken die verschijnt op de PC, Playstation 3 en Xbox 360.



De raceliefhebbers kunnen deze maand tekeer gaan met FUEL. In de game zul je met veel verschillende voertuigen tegelijk racen door grote open velden waar je goed moet oppassen voor het terrein en het weer. De game verschijnt op de PC, Playstation 3 en Xbox 360. Mensen die liever een tennisracket oppakken maar liever binnen blijven zitten kunnen vanaf deze maand Virtua Tennis 2009 oppakken. In de game kun je natuurlijk weer met veel verschillende professionele tennisspelers spelen. De game verschijnt voor de PC, Playstation 3, Wii en Xbox 360.