FOK!games maandvooruitblik april

Kevin (KoosyNL)
Ook maart was weer een mooie maand voor gamers. In april gaan we het iets rustiger aandoen met een stuk minder grote releases.

Er komt een aantal interessante games op de Nintendoplatformen uit deze maand. Zo komt Nintendo met een poort van het zeer populaire Pikmin 2 op de Wii. De game zal in essentie hetzelfde zijn als op de Gamecube alleen zal de game nu met de motion controller te besturen zijn. Op de DS kunnen we Disgaea verwelkomen. Fans zullen blij zijn dat deze turnbased RPG nu eindelijk op de DS gaat verschijnen. Een andere grote release voor Nintendo deze maand is de nieuwe versie van de DS. De DSi zal als toevoeging twee camera’s bevatten waarmee foto’s gemaakt kunnen worden en zal de camera gebruikt worden in verschillende nieuwe games.




Ook het muziek-genre is deze maand goed aanwezig. Voor de Wii komt deze maand eindelijk Rock Band 2 op de markt en kunnen die gamers eindelijk los met meer liedjes. Voor mensen die iets anders willen dan Rock Band of Guitar Hero kunnen nu los gaan met Rock Revolution op de Playstation 3, Wii en Xbox 360. Of deze game net zo populair wordt zullen we snel zien.



Als laatste verschijnen er nog twee actiegames die speelbaar zullen zijn op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De eerste is Wanted: Weapons of Fate. Deze game speelt zich af in het universum van de populaire film met Angelina Jolie, Wanted. In de game kun je, net als in de film, kogels om een hoek heen schieten en zal je veel tijd doorbrengen in bullet-time. De laatste game, die indirect ook iets met een film te maken heeft is The Godfather II. In deze game moet je het als zien te schoppen als Don en is het je taak om zoveel mogelijk geld te verdienen door winkels af te persen en andere criminele handelingen uit te voeren.