Game(r)s op vakantie

Arjen (Mr_Belvedere)
Terwijl FOK!games keihard doorgaat met het allerlaatse nieuws en reviews te brengen laten jullie, ja jullie lezers en lezeressen, ons in de steek! Voor een hoop mensen is het namelijk VAKANTIE!

Lekker naar het strand, de bergen of toch maar die grote trektocht langs de pyramides!? Of pak je het anders aan en sta jij met je tentje op de Veluwe te hopen op iets meer zonnestraaltjes?

We zijn erg benieuwd of je tijdens die vakantie het gamen wel kunt laten? Gaat de DS of PSP mee in de rugzak? Kun jij je er van weerhouden om toch even een arcadehal in te lopen en je DDR-kunsten te laten zien of gaat de Wii mee naar Euro Disney? Of ga je gewoon vakantie vieren in Second Life of World of Warcraft? Laat het ons zien!


Groetjes vanaf de maan

Maak een foto van je grappigste, leukste, origineelste of mooiste game-ervaring op vakantie en stuur deze, voor 1 september, op naar gamesprijsvraag@fok.nl met als onderwerp Vakantie Prijsvraag en maak kans op games voor de DS, PSP of GBA! De redactie zal een top drie kiezen en de nummer één mag als eerste een game uit de lijst kiezen, daarna de nummer twee en als laatste de nummer drie. Vergeet niet je adres en username te vermelden in het mailtje en een beschrijving van de foto is altijd leuk!