De FOK!games top 10: Nummers 7 t/m 4

Roy
Vandaag kunnen jullie het tweede deel van de FOK!games top 10 van 2006 lezen. Eergister was er het begin waarin de nummers tien tot en met acht aan bod kwamen. Vandaag behandelen we de nummers zeven tot en met vier, verspreid over twee pagina\'s. Binnenkort verschijnt de top 3, houd FOK!games in de gaten!

Nummer 7: Gears of War (91%)

Gears of War is misschien wel de game die in 2006 het meest gehypt is. Uit het feit dat Gears of War een plekje in onze top 10 heeft veroverd blijkt dat deze game die hype heeft waargemaakt. Ook de gamers wereldwijd vonden het een goede game, getuige de verkopen die de game behaalde.

Deze 3rd person shooter is één van de mooiste Xbox 360 games die er beschikbaar zijn en kent een extreem intense gameplay, zowel online als offline. De soundtrack is geweldig en de adrenaline stroomt door je bloed als je aan het gamen bent. Een ware gamersrush!

Nummer 6: Final Fantasy XII (…)

Een game die geheel anders is, maar waar net zoveel gamers naar uit kijken/keken is Final Fantasy XII. Deze game heeft, ondanks dat zij enkel nog via USA import te krijgen was, een nummer zes positionering gekregen.

Met Final Fantasy XII gooit Square-Enix het hele concept van de Final Fantasy-serie om, zonder dat de game zijn Final Fantasy identiteit verliest. De turnbased random encouters zijn weg, maar de ijzersterke verhaallijn, de geweldige graphics en de fantastische soundtrack zijn er nog steeds.

Final Fantasy XII dompelt de gamer onder in de wereld van Ivalice in tijden van bezetting. De hoofdrolspeler Vaan trekt erop uit om de dood van zijn broer te wreken en langzaam maar zeker word je als gamer steeds verder het verhaal in gezogen, dieper en dieper, tot de game je niet meer loslaat.