Ridge Racer 6 perspresentatie

Arjen (Mr_Belvedere)

Afgelopen donderdag nodigde Electronic Arts FOK!Games uit voor de perspresentatie van Ridge Racer 6. De presentatie vond plaats op het circuit van Zandvoort en naast het spel spelen mogen we ook in een Porsche 911 rijden!

Na een lange treinrit vol vertragingen en misgelopen aanslutingen kom ik aan op station Zandvoort. Te voet ga ik naar het circuit toe terwijl de wind met een temperatuur van twee graden Celsius om mijn hoofd giert. Eenmaal in de speciaal geprepareerde VIP-room word ik hartelijk welkom geheten door EA en de genodigden. Ik maak kennis met onder andere de verslaggevers van Metro, Sp!ts, Tuning Magazine en Insidegamer.


Jochem Geerdink van Metro test Ridge Racer 6

Terwijl verse koffie mijn handen weer ontdooit presenteert het EA-team Ridge Racer 6 voor de Xbox 360. Producent Namco heeft weer een dijk van een arcade-racer neergezet en we worden bekend gemaakt met de grootste veranderingen ten opzichte van voorgaande Ridge Racer delen. Meer over het spel zelf lees je in de review.

Na een paar oefenrondjes op de Xbox 360 wordt het tijd voor het echte werk! Twee instructeurs van Race Planet hebben een compleet programma voor ons in petto. We gaan scheuren!