Volg jij Wie is de Mol? Doe mee en win het code-opdracht bordspel!

Volgende week - zaterdag 7 januari om 20:30 - gaat op NPO1 het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? van start!

Uiteraard wordt hier op het forum in MOL zoals bij elke editie uitgebreid gediscussieerd over de uitzendingen, de deelnemers, vermeende tips en uiteraard suggesties over de Mol! 

Ook dit jaar hebben we weer wedstrijdjes, waar ook dit keer weer boeiende  bordspellen van JustEntertainment te winnen zijn!

Voor het Nederlandse seizoen van Wie is de Mol? mogen we weer twee De Mol: de code-opdracht bordspellen weggeven aan de winnaars van de FOK! prono en poule.

Wie is de Mol 2023
Wie is de Mol bord2023

Je kunt op twee manieren kans maken:

• Doe mee aan onze app-poule: Mol/De WIDM-app (met FOK!poule)

• En/of aan onze wekelijkse prono: MOL/FOK! WieisdeMol? NL Prono

In de openingsposts van die topics staat meer info over hoe het in z'n werk gaat. Om de meeste punten te harken vul je voorafgaand aan de 1e aflevering al je verdenkingen in!

De winnaars worden uiteraard pas bekend na de laatste aflevering van 11 maart.

En als je dan nog niet uitgeMOLd bent, volgen we aansluitend ook weer de Vlaamse versie van De Mol. Voor deze gelegenheid heeft JustEntertainment wederom de Vlaamse versie van het De Mol: de code-opdracht bordspel voor onze winnaar beschikbaar gesteld!

Om hierop kans te maken doe je mee aan onze 'Vlaamse prono': MOL/FOK! DeMolBE Prono

Het 11e seizoen van 'De Mol' Vlaanderen is opgenomen in Arizona (VS) en gaat vermoedelijk vanaf zondag 19 maart 2023 van start, dus blijf zeker plakken! De winnaar van de prono zal dan in mei bekend worden.

Veel MOL-plezier in ons forum en met de JustEntertainment bordspellen!

Speel mee met Wie is de Mol code-spel 2023
Speel mee voor Wie is de Mol code-spel 2023