Vijf gametips voor de maand juni

3. Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 is een sniper simulator die ervoor zorgt dat het voor iedereen mogelijk wordt om een vijand op meer dan 1000 meter neer te schieten. Verder stimuleert het je je creativiteit ook nog eens. En je wordt ook nog eens getrakteerd om een mooie penetratie van je kogel en flink wat bloed. Wat wil een mens nog meer?

Natuurlijk word je niet in een weekend de beste sniper van de wereld. Dat vergt jaren training en gelukkig heeft Raven dat allemaal al gedaan voor je. Raven is de nummer 1 sniper die voor het juiste bedrag moordcontracten voor je uitvoert. De plek waar wij ongestoord zijn opdrachten uitvoert is ditmaal in het midden oosten, ergens tussen Syrië en Libanon. Een plek waar jij en ik niet kunnen komen, omdat het RIVM-code rood heeft afgegeven. Sluipen, van afstand schieten, in de bosjes liggen, als een echte ninja zal te keer moeten gaan. Vijanden van grote afstanden uitschakelen, maar soms zul je het gevecht toch van dichtbij moeten uitvoeren. Een vijand waarbij je net de hoofdinhoud eruit hebt geschoten, die geeft niet meer zoveel informatie prijs. En alle informatie die je kunt vergaren is nodig, want hoe meer je weet, hoe beter je voorbereid bent op wat er komen gaat.

Uiteraard heb je ook wat gadgets tot je beschikking. Iedereen heeft tenslotte een opvouwbare drone in zijn rugzak zitten om de omgeving vanaf boven te verkennen. Nieuw is een automatische turret. Deze kan op afstand vijanden neerknallen die je voor hem markeert. Mocht je echt creatief worden, dan kun je altijd nog kijken de omgeving je niet een handje kan helpen. Explosieve tonnen, kranen die op instorten staan, bruggen die kapot kunnen. Alles is geoorloofd, zolang jij je contract maar uitvoert en er heelhuids van af komt.

Developer City Interactie kan met Sniper Ghost Warrior Contracts 2 het sniper genre weer nieuw leven in blazen. Sniper Ghost Warrior Contracts 2 is beschikbaar voor 4, 5, One, Series en pc.